Welkom bij Parkopedia!

Parkopedia werd in 2007 opgericht met een missie om elke vraag over parkeren overal ter wereld te beantwoorden.

Parkopedia is momenteel de meest vooraanstaande aanbieder van parkeerdiensten en wordt gebruikt door miljoenen bestuurders en organisaties zoals Apple, Audi, BMW, Coyote, Ford, Garmin, GM, HERE, Honda, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Peugeot, Porsche, Skoda, Sygic, TomTom, Toyota, Volkswagen, Volvo en anderen.

Parkopedia stelt de bestuurder in staat om de parkeerplek te vinden die het dichtst in de buurt is van hun bestemming. Het vertelt hen hoeveel het kost en of er parkeerplekken beschikbaar zijn...dus u hoeft niet langer rond te rijden op zoek naar een parkeerplek!

In de afgelopen 10 jaar heeft Parkopedia met veel succes een veelomvattend dienstenpakket ontwikkeld voor zijn B2B-klanten en in de hele wereld een winnende aanwezigheid veroverd.

Extra functies zijn onder meer:

  • Een vooraf boeken dienst die bestuurders in staat stelt om online of via een mobiele app een parkeerplek te reserveren.
  • Real-time parkeergelegenheid
  • De mogelijkheid om online te betalen voor een parkeerplek, via een mobiele app of vanuit de auto.

Met gedetailleerde informatie over meer dan 60 miljoen parkeerplekken in 75 landen (met inbegrip van parkeergarages/terreinen, parkeerplaatsen op straat en privé-parkeerplekken op inritten) helpt Parkopedia u om een parkeerplek te vinden, te boeken en te betalen, allemaal met één klik op de knop!